Wietske Weel

alt

Nadat ik mijnÂdiplomaàVoorlichting, Publiciteit & Informatie aan de Hogeschool Holland in m'nÂzak had, ging ik ƒ‚aan de slag als communicatieadviseur bij diverse gemeenten. Toen ikÂontdekte datÂik deÂschrijverskant van dit vak de leukste vind besloot ik mijn kennis uit te breiden aan de Hogeschool voor de Journalistiek in Utrecht enÂals freelance tekstschrijver te starten.ÂSindsdien schrijf ik met veel plezierÂzeer uiteenlopende teksten voor diverseÂopdrachtgevers.

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak?

Iets moeilijks ombuigen naar iets begrijpelijks, afwisseling vinden in woorden waardoor een zin lekker loopt, mijn creativiteit inzetten om een goed leesbaar artikel af te leveren...Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging waar ik met veel plezier aan begin.

Waar mijn kracht ligt?

Ik schrijf heldere, goed leesbare teksten, gericht op de lezer. Daarbij komt mijn ervaring als communicatieadviseur prima van pas. Doordat ik beschik over een brede interesse maak ik mij ieder onderwerp snel eigen. Dankzij mijn gevoel voor humor, inlevingsvermogen, schrijfervaring en creatieve pen ben ik prima in staat uw wensen te vertalen naar een tekst waarmee jij ereikt wat je wilt.Vanzelfsprekend luister ik goed, adviseer ik waar nodig en houd ik je tijdens het schrijfproces op de hoogte van de voortgang. 

Meer weten?

Download mijn CV of neem contact op.